default-image

Για πρόεδρος ο Βρέντζος στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Για πρόεδρος ο Βρέντζος στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» θα περάσει την Πέμπτη το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει το πιο βαρύ κατηγορητήριο από όλους τους εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται να απολογηθεί τελευταίος, με τους δικηγόρους του να ετοιμάζονται να αντικρούσουν όλες τις κατηγορίες (33 τον αριθμό).

Πριν από περίπου δύο μήνες είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Μαρινάκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και, όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», ο πιθανότερος διάδοχός του θεωρείται ο Γιάννης Βρέντζος.

Πρόκειται για τον πιο στενό συνεργάτη του ιδιοκτήτη του συλλόγου μέσα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και από διευθύνων σύμβουλος που είναι τώρα θα αναβαθμιστεί σε πρόεδρος.

Διαψεύδει την εξαίρεση ο Μαρινάκης

Καμία πρόθεση να ζητήσει την εξαίρεση του Γιώργου Ανδρεάδη από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το νομικό του επιτελείο.

Πληροφορίες που έγιναν γνωστές αργά το βράδυ της Τρίτης ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να θέτει σχετικό αίτημα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, θεωρώντας ότι ο τακτικός ανακριτής διαφθοράς είναι αρνητικά προκατειλημμένος εις βάρος του.

Όπως ανέφερε ωστόσο ο Θανάσης Βαρλάμης, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμβεί.

Ο εκ των συνηγόρων του κ. Μαρινάκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων -προκειμένου να παραλάβει κάποια έγγραφα σχετικά με την απολογία του πελάτη του- κι όταν ερωτήθηκε σχετικά, σημείωσε ότι εκείνος δεν πρόκειται να ζητήσει την εξαίρεση του Ανδρεάδη από τη διαδικασία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News