default-image

Στους ομίλους o Αστέρας, χωρίς διακοπές ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στους ομίλους o Αστέρας, χωρίς διακοπές ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις ο Αστέρας  επέβαλε ενάντια στον κάκιστο και… αδειασμένο ΠΑΟΚ, που ήθελε αποκλειστικά το διπλό, το νόμο της Τρίπολης (μόνο ο Παναθηναϊκός νίκησε εκεί φέτος) και νικώντας 1-0 (το γκολ ο Ιγκλέσιας στο 76') εξασφάλισε τη 2η θέση των πλέι οφ που - για πρώτη από φέτος - τον στέλνει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Από την άλλη οι παίκτες του «δικεφάλου» του βορρά δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είχαν (πραγματικές) δυνατότητες για τη νίκη, τερμάτισαν 4οι και… καταϊδρωμένοι στη διαδικασία των πλέι οφ και δεν θα κάνουν… διακοπές.

Βλέπετε ο «δικέφαλος» του βορρά θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη από τον 2ο προκριματικό του Europa, κάτι που συνεπάγεται ότι θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 16 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 23 του ίδιου μήνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61' Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης, Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75' λ.ρ. Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82' Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Δ. Παπαδόπουλος (70' Περέιρα), Κουλούρης (59' Σαββίδης), Αθανασιάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News