default-image

Και επισήμως στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Αθλητισμός
Και επισήμως στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι o Μίκαελ Εσιέν καθώς μετά από τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι!

Ο Γκανέζος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ χθες στις 10:35 και υπέγραψε το συμβόλαιό του στο γραφείο του προέδρο της ΠΑΕ, ολοκληρώνοντας έτσι μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είναι πρόκληση, είμαι νικητής»

Ο ίδιος μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, λίγο μετά από τις 11μμ, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου ζωή με τον Παναθηναϊκό».

Ερωτώμενος για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: «Είμαι ένας από αυτούς και θα φέρω την εμπειρία μου, θα τα δώσω όλα για αυτό το κλαμπ».

Ενώ για το αν είναι πρόκληση: «Σίγουρα είναι πρόκληση, είμαι νικητής, πάντα θέλω να κερδίζω. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια, αλλά θέλω να κερδίσω ακόμα περισσότερα τρόπαια».

Για την υποδοχή είπε: «Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο, όταν είδα τους οπαδούς ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Τους είμαι ευγνώμων και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Μου έδωσαν μεγάλη χαρά και θα κάνω το παν για να τους χαροποιήσω».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανέφερε: «Νομίζω το κλαμπ μπορεί να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι εύκολο, θα δούμε τους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γιατί όχι να μπούμε και στους ομίλους».

Για το τι τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού τόνισε πως: «Δεν ήταν δύσκολο γιατί ο κ. Βόκολος όταν ήρθε στο Μιλάνο για να με δει αυτοπροσώπως, μου μίλησε και μου έδειξε σεβασμό. Από εκείνη τη μέρα και μετά ήταν εύκολο να πω το ναι. Επειδή μου έδειξε σεβασμό».

Αναφορικά με το τι ξέρεις για την ομάδα είπε: «Για να σας πω την αλήθεια όχι, αλλά ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Ίσως αύριο πριν αναχωρήσω να τους δω. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να δουλέψω μαζί τους, όπως και με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Ενώ τέλος για το τι έχει δει όσο είναι στην Αθήνα ανέφερε: «Η πρώτη εντύπωση που έχω ήταν από τους οπαδούς που με υποδέχτηκαν. Ήταν πρωτόγνωρο. Αισθάνομαι πολύ ευχάριστα εδώ και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί για μένα μια πρόκληση».

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News