default-image

Πλέι-οφ στη Σούπερ Λίγκα στη... σκιά Εσιέν

Αθλητισμός
Πλέι-οφ στη Σούπερ Λίγκα στη... σκιά Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη... σκιά της άφιξης του Μίκαελ Εσιέν, του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου, διεξάγονται σήμερα τα ματς της 5ης αγωνιστικής των Play Off στη Super League.

Ο Γκανέζος μεσοαμυντικός θα βρίσκεται σήμερα στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα, με τον ΠΑΟ να φιλοξενεί στις 18:15 τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και δεν έχει άγχος, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι 2ος και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να μείνει εκεί και να πάρει το καλό εισιτήριο για το Europa League.

Μεγάλη μάχη θα γίνει στην Τούμπα στις 20:30 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, με το δικέφαλο να αναζητά την πρώτη του νίκη στη διαδικασία!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές στις αναμετρήσεις των Play Off στη Super League:

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης:Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου, Αλέξανδρος Γρεβενής (Χαλκιδικής), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), 4ος: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας).

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News