default-image

Βλέπει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Βλέπει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτη από την Τζένοα είναι πιθανόν να ψωνίσει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Στην ιταλική ομάδα «περπατούν» πάνω σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς πρέπει να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες ώστε να τους ανάψει η UEFA το πράσινο φως για συμμετοχή στο Europa League (σε περίπτωση που βγουν εντός της εξάδας).

 Ένας από τους μεγάλους «πονοκεφάλους» είναι τα χρήματα που οφείλουν στους «ερυθρόλευκους» από την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Επειδή, όμως το ταμείο είναι… μείον προσπαθούν να ρεφάρουν με ένα αντάλλαγμα. Ένας από τους παίκτες που είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν, δίνοντας και ένα χρηματικό ποσό (χρωστούν 4 εκατ. ευρώ συνολικά) είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, όπως αναφέρεται στο «Goal».  

Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και ανήκει στους Γενοβέζους. Ο διεθνής μέσος έχει 32 συμμετοχές στη Serie A με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Οριστική εξέλιξη αναμένεται άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Τζένοα.

Σε ότι αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, του οποίου το όνομα ακούστηκε αρκετά τις τελευταίες ώρες, οι Πειραιώτες γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα (δεν μένει ελεύθερος), αλλά και ότι δεν είναι αρνητικός ο παίκτης στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Πάντως, δεν τρέχει αυτές τις ημέρες η υπόθεση και δεν φαίνεται να έχε γίνει κάποια κρούση στη Βερόνα.

Ανατροπή δεδομένων

Εκεί που φαινόταν ότι ο Νταβίντ Φουστέρ θα κουνήσει μαντήλι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς λήγει το συμβόλαιο του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Φάνηκε από το… δάκρυ του στη φιέστα, αλλά και από τις δηλώσεις του ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν (φιλικά) το καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό είναι πιθανό να συναντηθεί ο 33χρονος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως έχουν αυξηθεί αρκετά οι πιθανότητες να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο λιμάνι. Δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα, αλλά το κλίμα έχει αλλάξει αρκετά και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο με την Skoda Ξάνθη.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News