default-image

Έχει παράπονα ο Περέιρα από τους παίκτες του

Αθλητισμός
Έχει παράπονα ο Περέιρα από τους παίκτες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσαρεστημένος από την «εικόνα» των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ήταν ο Βίτορ Περέιρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν το Σάββατο (16/5) την ομάδα του Αγρινίου, σε φιλανθρωπικό φιλικό, το οποίο είχε ως… στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Πορτογάλο τεχνικό για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το ερχόμενο Σάββατο (23/5) με την Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες μπορεί να πήραν τη νίκη 3-0, ωστόσο, το «πρόσωπο» που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν το… καλύτερο για τον Βίτορ Περέιρα.

Μάλιστα, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης, τα… έψαλε στους παίκτες του. «Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε, γιατί παίζετε έτσι. Προετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και αυτό που είδα στα πρώτα λεπτά 45 λεπτά δεν δείχνει τίποτα. Παίζοντας έτσι δείχνουμε ότι δεν έχουμε νοοτροπία για να πάμε να νικήσουμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στον αγωνιστικό χώρο, πιο αποφασιστικοί, με περισσότερο νεύρο, να πηγαίνουμε πιο δυνατά στις μονομαχίες. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Η σωστή νοοτροπία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα. Και τώρα, αλλά και τη νέα χρονιά, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Και εγώ θέλω να πάω ψηλά ως προπονητής, αλλά και εσείς ως ποδοσφαιριστές. Έτσι όπως εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Αυτή είναι η εικόνα που θέλω και πρέπει να βγάζετε στο γήπεδο».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μποτία αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Ακρίτες, όπως και ο Ντομίνγκεζ που δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης, ενώ δύσκολα θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» οι Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News