default-image

Για σκευωρία κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Για σκευωρία κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επικαιρότητα βρίσκεται η υπόθεση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, που έληξε με σκορ 3-0 τα Θεοφάνια του 2013, και στην επιφάνεια έρχονται νέες καταθέσεις.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Παντελής Καφές και ο Νίκος Καλτσάς δεν επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκαν ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, και ο νυν αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, οι οποίοι ανέφεραν αυτά που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κατάθεσή του στις 10 Μαρτίου.

Μετά τις νέες εξελίξεις, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ετοιμάζονται να απαντήσουν με αγωγές και μηνύσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ενώ κάνουν λόγο πως πρόκειται για σκευωρία. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλοι παίκτες έχουν καταθέσει πως επίσης δεν επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν ισχυριστεί οι κ.κ. Καλαϊτζίης και Γεωργέας.

Στο «κόλπο» για Βίντιτς

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα εκτιμούν στην πατρίδα του Σέρβου στόπερ.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει από την Ίντερ και σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση παίζει το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να του προσφέρουν το συμβόλαιο που ζητάει και να αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του Βίντιτς δεν έχει καμία σχέση με το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» για τους Ρομπέρτο, Μαζουακού, Κασάμι και Μποτία (που φέρονται να εξετάζουν).

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News