default-image

Για άλλα 4 χρόνια η Super League στα Novasports

Ποδόσφαιρο
Για άλλα 4 χρόνια η Super League στα Novasports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα κανάλια Novasports θα συνεχίσει να μεταδίδεται η Super League ως και το 2019 καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τη συνεργασία τους.

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: «Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Super League, εξασφαλίσαμε έως το 2019, το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα!».

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, την οποία υπογράψαμε σήμερα. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Super League και της Forthnet διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Super League για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News