default-image

Δύσκολη απόφαση για τον Σίλντενφελντ

Αθλητισμός
Δύσκολη απόφαση για τον Σίλντενφελντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά δύσκολη ήταν η απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο μάνατζέρ του και αποκάλυψε ότι ανακοίνωσε τη στιγμή που «λύγισε».

«Γνωρίζω τον ''Σίφο'' πάρα πολλά χρόνια και μπορώ να σας πω πως το τελευταίο διάστημα ήταν ένα από τα πιο περίεργα που έχει περάσει, μέχρι να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Η επιλογή του να γυρίσει στην Κροατία ήταν η πιο δύσκολη της ζωής του και δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Δεν θα καθίσω να αναλύσω τα οικονομικά δεδομένα και τις προτάσεις, όμως ο Γκόρντον αποφάσισε βάζοντας πάνω απ' όλα την οικογένειά του», τόνισε ο Μάριο Κνεν στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:

«Ξαναλέω, όλο αυτό του ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί δέθηκε πολύ με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν απλά ακόμη ένα κλαμπ στο οποίο αγωνίστηκε. Ήταν πολλά περισσότερα απ' αυτό. Ένιωσε τον σεβασμό των ανθρώπων της ομάδας και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και είναι πολύ περήφανος που φόρεσε τη φανέλα του. Όταν μου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την απόφασή του να γυρίσει στη Ντιναμό, μου μιλούσε βουρκωμένος και μου είπε πως ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού».

Καταλήγοντας, ο ατζέντης του Κροάτη στόπερ μίλησε για την αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού (Βόκολου και Φύσσα) στην απόφαση του πελάτη του: «Σίγουρα στενοχωρήθηκαν γιατί πίστευαν ότι θα μείνει, αλλά είναι απόλυτα κύριοι και μου είπαν ότι τη σέβονται απόλυτα. Τώρα που το θέμα τελείωσε, είναι ευκαιρία να πω ότι οι δυο τους -και συνολικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού- κινήθηκαν εξαιρετικά σε όλο το κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το ''Σίφο'', αλλά υπερίσχυσαν οι οικογενειακοί λόγοι. Και οι δυο τους πάντως, θα έχουν πάντα τον σεβασμό τόσο του Σίλντενφελντ όσο και τον δικό μου για τη συμπεριφορά τους σ' αυτό το διάστημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News