default-image

Τελειώνει το θέμα του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Τελειώνει το θέμα του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ για να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να συζητήσει την παραμονή του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι».

Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή, ενώ ο διεθνής άσος είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως του έχει γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (κάτι που επιθυμούσε ο ίδιος εξ αρχής).

Πάντως, στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει γνωστή η παραμονή του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να προετοιμάζεται για το υπερατλαντικό ταξίδι του στη Βραζιλία, όπου θα τσεκάρει ποδοσφαιριστές και θα έχει τις σχετικές επαφές με τους ατζέντηδές τους ή τους συλλόγους τους.

Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί μόλις τελειώσουν οριστικά οι υποθέσεις του Πέτριτς και του «Σίφο». Στόχος της διοίκησης είναι να μεγαλώσει ο κύκλος των επαφών της, με μία μάλιστα χώρα που βγάζει εξαιρετικούς παίκτες και ενισχύει σημαντικά ομάδες ανά την Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News