default-image

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκες

Ποδόσφαιρο
Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απαιτήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ από έναν άνθρωπο που έχει βάλει 42,7 εκ. ευρώ μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια και είναι έτοιμος να ρίξει άλλα 15 εκ. το επόμενο διάστημα είναι πολύ μεγάλες.

Ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει ότι ο κόσμος έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για την δημιουργία ομάδας τίτλου στο ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, πιστεύει ότι η σεζόν θα κλείσει με την Τούμπα γεμάτη.

Και διαφωνεί με την άποψη που εκφράζεται ότι οι φίλοι του Δικεφάλου του γύρισαν την πλάτη λόγω των προσώπων που κουμαντάρουν την ομάδα και έχουν φθαρεί.

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκες. Αυτές είναι πάνω από πρόσωπα", έλεγε τις προηγούμενες μέρες που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στις συζητήσεις που είχε με τους στενούς συνεργάτες του και ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

Και συμπλήρωνε: "Όταν η ομάδα θα αρχίσει να κερδίζει ξανά και υπάρχει ζωντανός ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος θα είναι και πάλι στην θέση του".

Δεν έκρυβε, μάλιστα, ότι ποντάρει πολλά στην εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης στην ιδιαιτερότητα των πλέι οφ. Πιστεύει ότι μπορεί να κουμαντάρει σωστά την ομάδα έτσι ώστε να πετύχει το στόχο της που θα την φέρει στο επιθυμητό σημείο εκκίνησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News