default-image

Πετράκης: Σε μεγαλώνει η διάρκεια και όχι ένα αποτέλεσμα

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Σε μεγαλώνει η διάρκεια και όχι ένα αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν σπουδαία προσπάθεια για να κατακτήσουν τη νίκη.

Ο Ρεθυμνιώτης  προπονητής αναφέρθηκε στον τρόπο που οι Γιαννιώτες πανηγύρισαν το τρίποντο, υποστηρίζοντας πως η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και όχι μεμονωμένα τα θετικά αποτελέσματα.

«Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας και για τη σπουδαία νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα και πρωταθλήτρια και φέτος.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, που βοήθησε σε όλη τη διάρκεια. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά από τη στιγμή που δεν δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ, είχαμε την ικανότητα να προηγηθούμε. Έγειρε υπέρ μας το ματς γιατί προσπαθώντας ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει, μας έδωσε τη δυνατότητα να φύγουμε στην κόντρα και γι' άλλα γκολ.

Είναι σημαντική μέρα για μας, πρέπει να ηρεμήσουμε και να πάμε βήμα-βήμα για το ματς μες τον Ατρόμητο».

Για το αν μεγαλώνει το μέγεθος της ομάδας με τέτοιες νίκες: «Η διάρκεια σε μεγαλώνει, όχι ένα αποτέλεσμα, αν έχεις διάρκεια στα καλά αποτελέσματα θα μεγαλώσεις. Η συνέχεια, η σοβαρότητα και η απόκτηση νοοτροπίας να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας διακρίνουν».

Για το γεγονός ότι είναι 3 ματς αήττητος από τον Ολυμπιακο και αήττητος από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας: «Όταν υπάρχει μια επιτυχία ή αποτυχία τη μοιράζεσαι με όλους. Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει επιτυχίες κι εμείς να αισθανόμαστε καλά με αυτές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News