default-image

Ηθική δικαίωση για τον Παναθηναϊκό τα ασφαλιστικά κατά της Σούπερ Λίγκας

Αθλητισμός
Ηθική δικαίωση για τον Παναθηναϊκό τα ασφαλιστικά κατά της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη φραστική επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο και τη χειροδικία σε βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου από άσχετο πρόσωπο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει τα πρακτικά προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις νομικές διαδικασίες που κίνησε στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Το προεδρείο της Superleague, είχε αρνηθεί να τα παραδώσει επικαλούμενο το καταστατικό και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ώστε να τα πάρει στην κατοχή του.

Τελικά, η Superleague παρέδωσε τα πρακτικά αλλά σε γραπτό κείμενο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, αφού φοβούμενος παραποίηση και σκοπίμως λανθασμένη απομαγνητοφώνηση ζήτησε το ηχητικό clip της συνεδρίασης.

Η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκε υπέρ του "τριφυλλιού" την Τετάρτη (1/4) και πλέον, ο συνεταιρισμός είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το ηχητικό clip την Πέμπτη (2/4).

Όπως προαναφέρθηκε, η αξίας της "πράσινης" δικαστικής νίκης έχει κυρίως συμβολική αξία, αφού κατά τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύεται ο παράτυπος και μονομερής τρόπος που ενεργεί ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος.

Άλλωστε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού τον έχει κατηγορήσει επανειλημμένως ότι δεν υπηρετεί τα συμφέροντα όλων, αλλά συγκεκριμένων ομάδων και προσώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News