default-image

Αναστασίου μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Αναστασίου μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Γιάννης Αναστασίου, συνεχίζοντας το… έργο του.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε το… τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων» το καλοκαίρι του 2013, σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για το «τριφύλλι», ωστόσο, κατάφερε έπειτα από λίγους μήνες στον πάγκο της ομάδας να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 4-1 του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με… μείγμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Ανάλογη ήταν η… πορεία του και τη φετινή σεζόν, αν και η… συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην συλλογή τίτλων, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως διαθέτει ισχυρό μέταλλο και θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει μέχρι τέλος την κούπα του πρωταθλήματος της Super League. Το… έργο του στον πάγκο των «πράσινων» κρίνεται θετικό και για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ΠΑΕ κατέθεσε επίσημα πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2018 και η απάντηση ήταν θετική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία με το «τριφύλλι» προς το τέλος της εβδομάδας, μια και έχουν απομείνει τα τυπικά, ήτοι η διευθέτηση μερικών λεπτομερειών στην σύνταξη του νέου συμβολαίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News