default-image

Κοιτάζει ξανά Μεξές ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Κοιτάζει ξανά Μεξές ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περίπτωση του Φιλίπ Μεξές, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μίλαν φέρεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των «ροσονέρι», δύσκολα θα παραμείνει στο Μιλάνο και τη νέα αγωνιστική περίοδο και κάπου… εκεί «μπαίνουν» οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του.

Αναμφίβολα, η περίπτωση του 33χρονου αμυντικού συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες για τους Πειραιώτες, ωστόσο, το δέλεαρ για τη συμμετοχή στο Champions League είναι μεγάλο και δεν αποκλείεται, οι Πρωταθλητές Ελλάδας να προχωρήσουν σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις του.

Μάλιστα, για τον Γάλλο διεθνή, ο Ολυμπιακός… ασχολήθηκε και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο, το μεγάλο συμβόλαιο με την Μίλαν και οι υψηλές απαιτήσεις, δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να προχωρήσουν την υπόθεση, ωστόσο, το καλοκαίρι «μπαίνουν» νέα δεδομένα και δεν αποκλείεται να γίνει κρούση.

Ξεκαθαρίζει για Ελαμπντελαουί

Η κατάσταση υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Νορβηγός διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων», δεν έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση των Σκανδιναβών για τα προκριματικά του Euro απέναντι στην Κροατία στο Ζάγκρεμπ, μια και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο 23χρονος άσος, μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, θα υποβληθεί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, ούτως ώστε να φανεί κατά πόσο θα είναι στην διάθεση του Βίτορ Περέιρα για τα επόμενα ματς των «ερυθρόλευκων» σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News