default-image

Ο Τόρες κράτησε «ζωντανό» τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Ο Τόρες κράτησε «ζωντανό» τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κόλπο της παραμονής παρέμεινε ο Πλατανιάς που με το γκολ του Τόρες στο 46ο λεπτό νίκησε με 1-0 την Καλλονή στα Περιβόλια στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ο παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη σε ότι αφορά την εικόνα των δύο αντιπάλων. Ο Πλατανιάς ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας δύναμη από το γεγονός ότι έπαιζε στην έδρα του. Ο Κάσιος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 6', όμως δεν τελείωσε καλά τη φάση που του έκατσε. Στη συνέχεια μέχρι την ανάπαυλα είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς η Καλλονή, με τους Χανιώτες να εμφανίζονται εντελώς ασύνδετοι σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ αυτό ήταν μόλις το δεύτερο ματς του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τους.

Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε από τον Τσαμπούρη στο 8' που παραλίγο να πιάσει στον… ύπνο τον Ολιμπά, ενώ όσες ευκαιρίες έγιναν ήταν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πετρόπουλου στο 27ο λεπτό. Επιπλέον, αν οι Ναβάρο, Μανούσος ήταν λίγο πιο προσεκτικοί και ψύχραιμοι θα είχαν ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό και πιο θεαματικό. Οι Κρητικοί γύρισαν τον… διακόπτη και είχαν πολύ πιο καλή εκκίνηση, απειλώντας δις στα πρώτα δύο λεπτά και η τρίτη τους ευκαιρία ήταν και «φαρμακερή», με τον Τόρες να μην χαρίζεται. Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος, αλλά όχι καθολικά ανώτερος, όπως η Καλλονή στο πρώτο μέρος. Ειδικά, στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους και στο 79' ο Παράσχος έβγαλε τον Μιλούνοβιτς και πέρασε στο παιχνίδι στον Μαχαμάτ, προσπαθώντας να κλειδώσει τη νίκη, θωρακίζοντας την μεσοαμυντική του γραμμή.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Ιτούα, Ζαραδούκας (58' Νέπλιακ) , Κάσιο (27' Γκαβιλάν), Τέτε, Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τόρες, Μιλούνοβιτς (79' Μαχαμάτ).

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Πιπίνης (49' Γιορέντε), Καλτσάς (76' Ξυδάς),  Στεφάνοβιτς, Μανούσος, Λεοζίνιο. Ναβάρο (63' Χουάνμα), Πετρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News