default-image

Συμφώνησε με Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Συμφώνησε με Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Γιαννιώτας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον 22χρονο διεθνή επιθετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιτεύχθηκε στο περιθώριο του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός ο παίκτης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας, άλλωστε, ότι ο Γιαννιώτας, που ήταν εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, ήταν στο «Καραϊσκάκη» με τον μάνατζερ του Μάκη Μίχα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Γιαννιώτα και τον ατζέντη του και στη συνάντηση αυτή επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Αστέρα, έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

Η Φορτούνα, όμως, δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει και αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με την πλευρά του παίκτη, θα επιτευχθεί συμφωνία και με τους ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, από την περίοδο που ο νεαρός επιθετικός φορούσε τη φανέλα του Αρη. Ο νεαρός στράικερ είχε από τότε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, χωρίς όμως να γίνει η μεταγραφή. Αυτήν τη φορά, όμως, η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιαννιώτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ο 22χρονος ακραίος επιθετικός θα «πιάσει» λιμάνι για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Nέο συμβόλαιο  για Pομπέρτο

O ατζέντης του Pομπέρτο (αλλά και του Aλμπέρτο Mποτία), Aγκιλάρ, είναι από χθες στην Aθήνα και μάλιστα παρακολούθησε, στο Kαραϊσκάκη, το ματς με την Kέρκυρα. H παρουσία τού Iσπανού μάνατζερ στη χώρα μας ίσως να σηματοδοτεί εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου από τον Pομπέρτο, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν με τον Nτομίνγκες και θα κάνουν σύντομα και με τον Nταβίντ Φουστέρ.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News