default-image

Με Τσόρι και Αφελάι ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με Τσόρι και Αφελάι ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ των Τσόρι στο 57' και Αφελάι στο 69', ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης, στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη» και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο με τον Πανθρακικό.

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε, δίχως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Τσόρι στο 57' (ένα 24ώρο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του) και Αφελάι στο 68' (μετά από τραγικό λάθος της άμυνας) υπέγραψαν το τρίποντο για την ομάδα του Περέιρα.

Στους 61 βαθμούς πλέον οι πρωταθλητές (έχουν και ματς λιγότερο) που έπιασαν στην πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό (εν αναμονή και της απόφασης για την τιμωρία). Μήνυμα στήριξης στον τραυματία Μανιάτη από συμπαίκτες και Θύρα 7.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς (83' Εντινγκά), Κασάμι, Ντοσεβί (75' Φορτούνης), Αφελάι, Τσόρι, Χάρα (75' Μπενίτες)

Ξάνθη: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος (54' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (60' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος, Καρυπίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News