default-image

Διακοπή αγώνων και απαγόρευση μετακινήσεων

Ποδόσφαιρο
Διακοπή αγώνων και απαγόρευση μετακινήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα κύλησαν ομαλά στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (2/3) στη Superleague.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι κατέθεσε πρόταση για την πάταξη της βίας που βρήκε σύμφωνα τα υπόλοιπα μέλη, με εκείνον του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο να επισημαίνει πως οι διαφορές με τους Πειραιώτες θα λυθούν στα δικαστήρια και όχι στα συμβούλια της διοργανώτριας.

Ο πρόεδρος της Superleague Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε ότι στόχος των ομάδων είναι η αυστηροποίηση του νόμου. Αποφασίστηκε από τα μέλη να απαγορευτούν οι οργανωμένες μετακινήσεις, επαναφορά του ιδιώνυμου και τιμωρία φυσικών προσώπων, διακοπή των παιχνιδιών και επιβολή αυστηρών κυρώσεων αν πέσουν αντικείμενα που είναι ικανά να τραυματίσουν όσους είναι στον αγωνιστικό χώρο και αν σημειωθεί εισβολή οπαδών στο γήπεδο, καθώς και εναρμονισμός του πειθαρχικού δικαίου με εκείνου της UEFA.

Στην συνάντηση της Τετάρτης (4/4) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, θα μεταφερθούν οι θέσεις αυτές, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, θα προσφύγει στην επιτροπή Εφέσεων, με σκοπό να γίνει το ματς με τον Ατρόμητο και να επιστραφούν οι 4 βαθμοί που αφαιρέθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News