default-image

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο

Αθλητισμός
Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απουσίες των τιμωρημένων Στάθη Ταυλαρίδη και Χρήστου Μπούρμπου, αλλά και το πρόβλημα τραυματισμού (διάταση έσω πλαγίου) που αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Πράνιτς, οδηγούν σε αναπροσαρμογή πλάνων τον Γιάννη Αναστασίου εν όψει του κυριακάτικου αγώνα-φωτιά με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3 μ.μ.).

Ο Ελληνας τεχνικός έχει αρκετές σκέψεις στο μυαλό του για το βασικό σχήμα, αλλά πρώτα απ' όλα θα περιμένει στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» να δει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του Κροάτη μέσου. Αυτό είναι το πρώτο «κλειδί» για την ενδεκάδα. Εάν ο «Πράνια» φωνάξει «παρών» (οι ενοχλήσεις του είχαν υποχωρήσει αισθητά), θα διατηρήσει τη θέση του στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αλλάξει ακόμη περισσότερο η σύνθεση στα χαφ. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο 41χρονος τεχνικός σκοπεύει (ελλείψει Μπούρμπου) να μεταφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κάρλος Ζέκα, αλλά και τον Τριανταφυλλόπουλο -που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φαβορί για δεξιά- παρτενέρ του Σίλντενφελντ στους στόπερ (λογικά θα μπει μετά από καιρό στην αποστολή και ο Κουτρουμπής).

Τη θέση του Πορτογάλου κάπτεν στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Ατζαγκούν, ενώ εάν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα ο Πράνιτς, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Δώνης, με τον Λαγό (που αναμένεται να είναι έτοιμος) σε ρόλο κόφτη. Από εκεί και πέρα παίζεται η θέση του παρτενέρ του Μπεργκ, με τον Καρέλη να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα, αν και δεν αποκλείεται ακόμη και η «έκπληξη» με τον Μαυρία, εάν ο Αναστασίου θελήσει να «αιφνιδιάσει» τον ΟΦΗ από το ξεκίνημα.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News