default-image

Ικανοποιημένος ο Αναστασιάης, ήθελε νίκη ο Περέιρα

Αθλητισμός
Ικανοποιημένος ο Αναστασιάης, ήθελε νίκη ο Περέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Με τις ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπορούσε να προηγηθεί έναντι του Ολυμπιακού, επεσήμανε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα (0-0) εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.

«Ήταν ένα ματς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή. Είχαμε δυο καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαμε να προηγηθούμε αλλά είχαμε προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων μιλώντας στη NOVA.

Ο Περέιρα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ανικανοποίητος από το τελικό 0-0 της Τούμπας έμεινε ο Βίτορ Περέιρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ήταν εμφανώς καλύτερη, γεγονός που θα μπορούσε να της φέρει και τη νίκη που θα «καθάριζε» το πρωτάθλημα.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλά όσο θα ήθελα εγώ, είχαμε κάποια προβλήματα στην τεχνική μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και πάσες στην περιοχή του αντιπάλου. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου προπονητή των «ερυθρόλευκων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News