default-image

Στις 17:15 παίζουν Παναιτωλικός- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Στις 17:15 παίζουν Παναιτωλικός- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να έχουν επισκιάσει τα πάντα, όμως το απόγευμα έχουμε προγραμματισμένες και δυο αναμετρήσεις για την Superleague.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στις 17:15 τον Ατρόμητο σε ένα ντέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ ο Πλατανιάς φιλοξενεί  στις 19:30 τον Εργοτέλη σε ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Superleague.

 Σε ότι αφορά το πρώτο χρονικά παιχνίδι και τους γηπεδούχους, ο  Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεση του ξανά τους Ράφαελ, Μορένο, όμως από την άλλη πλευρά ο Λάζαρ με το καλημέρα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Βιγιαφάνες είναι μάχημος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Στον Ατρόμητο μπορεί να γίνονται σπουδαίες μεταγραφές, το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο θα παίξει κομβικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Περιστερίου είναι δυο βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό και σε ενδεχόμενη ήττα, τα πράγματα όσον αφορά τα πλέι οφ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα.

Ο Σα Πίντο είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους πάντες (και τον Μαρσελίνιο), πλην του Ανδρέα Τάτου που είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Νάστος, Κούρος, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Γκαρσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News