default-image

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νίνης

Αθλητισμός
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νίνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σωτήρης Νίνη. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και στο γόνατο από τον χθεσινό αγώνα με τον Εργοτέλη και αρχικά υπήρχαν φόβοι για απουσία του από τα γήπεδα ακόμη και για ένα μήνα. Τελικά η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρώτου βαθμού έσω πλαγίου στον δεξιό σύνδεσμο και η αποκατάστασή του υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει τα ματς με Λεβαδειακό (εντός, 14/1), Πανιώνιο (εκτός, 17/1) και Καλλονή (εντός, 24/1 ή 26/1) για το πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο ματς για το Κύπελλο κόντρα στη Skoda Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ξανά ο Μπούι, που δεν υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (17:15), ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Δώνης και Μέντες. Υπενθυμίζεται πως επιστρέφει από τιμωρία και ο Ζέκα.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορίας της μπάλας, καθώς και οικογενειακό δίτερμα.

Η μινι-προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 17:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News