default-image

Στις 19:30 Πανιώνιος- Γιάννινα για τη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Στις 19:30 Πανιώνιος- Γιάννινα για τη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ματς που κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη (19.30 Novasports 1) με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν για ακόμα ένα ματς να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου μετράει 2 νίκες σε 3 ματς εντός έδρας, ενώ ο ΠΑΣ σε 3 αγώνες μακριά από τους «Ζωσιμάδες» έχει συγκομιδή μόλις έναν βαθμό, αποδεικνύοντας πως οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από… αντίθετες κατευθύνσεις.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν συγκεντρώσει επτά βαθμούς και θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου τους να ανέβουν στους δέκα. Η τελευταία προπόνηση έλαβε χώρα στη Βάρη με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Αναλυτικά η αποστολή του Ιστορικού για τον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Γκίνης, Φουρλάνος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Σμυρλής, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός.

Τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις έλειψαν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (19/10) μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ίλιτς, Κοροβέση και Ντάσιου. Αναλυτικά λοιπόν στη διάθεσή του έχει τους εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Ναδάλες, Ηλιάδης, Χαρίσης, Λίλα, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Σκόνδρας, Ακόστα, Κρητικός, Τζημόπουλος, Τσάβες, Τσουκαλάς, Γιάκος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αρχηγός της αποστολής του «Άγιαξ της Ηπείρου» που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα είναι ο Δημήτρης Νιαρχάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News