default-image

Ολοκληρώθηκε του Λοντίγκιν στη Ζενίτ

Αθλητισμός
Ολοκληρώθηκε του Λοντίγκιν στη Ζενίτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι και επίσημα μέλος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, που άφησε την Ξάνθη για τη Ρωσία, μίλησε για όσα περιμένει να βρει στη νέα του ομάδα, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στην καταγωγή του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ, ο Λοντίγκιν αποκάλυψε πως έμαθε για το ενδιαφέρον της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ δήλωσε πως οι γονείς του είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξει στη Ρωσία, από όπου κατάγεται, αν και πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την εθνική Ελλάδας.

Ωστόσο, επειδή δεν έχει παίξει με την Ανδρών, αλλά μόνο με τις Ελπίδες, έχει δικαίωμα να «αλλάξει» εθνική ομάδα, με τον ίδιο να εξηγεί πως η μεταγραφή του στη Ζενίτ ίσως βοηθήσει προς σε αυτό.

«Η πόλη είναι υπέροχη για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Εδώ μπορείς να ασχοληθείς αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο. Θα είμαι μόνος μου αρχικά και όταν γεννήσει η σύντροφός μου θα με ακολουθήσουν», ανέφερε επίσης ο νεαρός πορτιέρε.

Και κατέληξε μιλώντας για τα καλοκαιρινά του σχέδια: «Θα περάσω τον χρόνο μου στην Ελλάδα, να ευχαριστηθώ τον ήλιο και όλα τα υπόλοιπα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News