default-image

"Ντύνεται" με Nike ο ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
"Ντύνεται" με Nike ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μια σύντομη συνεργασία με την UMBRO, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την NIKE, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό της νέας φανέλας του "Δικέφαλου του Βορρά", όπως και τον εξοπλισμό όλων των τμημάτων του.

«H συνεργασία μας με τη Nike είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου στην ιστορία του συλλόγου. Η Nike είναι ιδανικός συνεργάτης δεδομένης της εμπειρίας της, καθώς και της ποιότητας και του πρωτοποριακού αθλητικού υλικού που προσφέρει. Η συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο είναι ακόμη ένα σημάδι ισχυροποίησης του στάτους του ΠΑΟΚ. Σε συνεργασία με τη Nike φιλοδοξούμε να χαράξουμε νέες ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Nike Kristjan Luha υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαιτέρα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. O ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αναγνωρισμένη για το πάθος της και τους φανταστικούς φιλάθλους της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία την νέα χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News