default-image

Ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός, ήττα 2-3 από Σπόρτινγκ

Ποδόσφαιρο
Ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός, ήττα 2-3 από Σπόρτινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ήττα μέσα στο Καραϊσκάκη ξεκίνησαν οι όμιλοι του Champions League για τον Ολυμπιακό, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε με 2-3. Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ 0-3 από το α' ημίχρονο και κατάφερε στο τέλος με δύο γκολ του Πάρντο να μειώσει στο σκορ, αλλά ήταν αργά για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο...

Με τραγική άμυνα στο α' ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δέχτηκε τρία γκολ και μάλιστα γλίτωσε από μεγαλύτερη συντριβή, αφού στο ίδιο διάστημα οι Πορτογάλοι είχαν δύο δοκάρια και μεγάλες φάσεις για να διευρύνουν το σκορ.

Η άσχημη βραδιά φάνηκε από την πρώτη φάση του αγώνα, καθώς στο 1ο μόλις λεπτό ο Ντουμπιά έπιασε κοιμώμενη την άμυνα του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι ερυθρόλευκοι είδαν στο 13' την εστία τους να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Ντουμπιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ζέλσον Μαρτίνς και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Ακολούθησε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 18' και νέες ευκαιρίες με την άμυνα του Ολυμπιακού να παραπαίει. Στο 40' είχε νέο δοκάρι ο Ζέλσον Μαρτίνς και στο 43' ο Μπρούνο Φερνάντες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και παρά την προσπάθεια του Καπίνο έκανε το 0-3, με το σφύριγμα για το ημίχρονο να είναι λυτρωτικό για τον Ολυμπιακό.

Στο β΄ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε λίγο καλύτερα, είχε ευκαιρίες με Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε και τελικά ξύπνησε στο τέλος με... προσωπικό σόου του Πάρντο. Μπήκε ως αλλαγή στο ματς και σκόραρε αρχικά στο 89', διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το 1-3 η Σπόρτινγκ είχε το τρίτο της δοκάρι στο ματς με τον Ντοστ.

Με αυτή την ήττα από νωρίς η κατάσταση δυσκολεύει για την ομάδα του Χάσι, αφού με δεδομένο ότι είναι στον ίδιο όμιλο με τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, δυσκολεύει πολύ και η ελπίδα για την τρίτη θέση...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης (46' Ζντιέλαρ), Καρσελά (78' Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (63' Εμενίκε).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Χόναταν Σίλβα, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζέλσον Μαρτίνς (72' Μπρούνο Σέζαρ), Μπρούνο Φερνάντες (87' Ριστόβσκι), Ακούνια, Ντουμπιά (63' Ντοστ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News