default-image

Με Γιούβε και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Με Γιούβε και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όμιλο "φωτιά" έπεσε στο Champions League o Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" κληρώθηκαν με τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, ενώ τον 4ο όμιλο συμπληρώνει η Σπόρτιγκ Λισαβόνας.

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League τον έφερε στο ίδιο group με τις Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι και φιναλίστ της διοργάνωσης, ενώ πριν 3 χρόνια είχε παίξει και πάλι στον τελικό με την "Μπάρτσα", η οποία έχει πλέον προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε που... επιστρέφει στο "Καραϊσκάκης".

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στο CL, όπως και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είναι αρκετά ενισχυμένη φέτος.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ομίλους, ξεχωρίζει ο 8ος, είναι το group του... θανάτου, με το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει τις Ρεάλ, Ντόρτμουντ και Τότεναμ!

Οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν μετά την κλήρωση:

Α' όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Β' όμιλος

Μπάγερν Μονάχου

Παρί Σεν Ζερμέν

Γ' όμιλος

Αθλέτικο Μαδρίτης

Ρόμα

Γκαραμπάγκ

Δ' όμιλος

Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Ε' όμιλος

Σπάρτακ Πράγας

ΣΤ όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι

Νάπολη

Ζ' όμιλος

Λέιμπτζιγκ

Η' όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η πρεμιέρα του νέου Champions League είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου. Κατά σειρά μετά οι υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές θα διεξαχθούν 26-27 του ίδιου μήνα, 17-18 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου, 21-22 Νοεμβρίου και 5-6 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News