default-image

Για πες... Νέα Αρτάκη - Οπούντιος, κύριε Παπακωνσταντίνου

Αθλητισμός
Για πες... Νέα Αρτάκη - Οπούντιος, κύριε Παπακωνσταντίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απλά δεν έχουν την καλή μαρτυρία. Δεν μπορούν να πείσουν για το αντικειμενικό της κρίσης τους. Έχουν και συνηθίσει να είναι επιρρεπείς στις εντολές, για να κρατιούνται στα δρώμενα, είτε κάτω από τους προβολείς, είτε γινόμενοι ένα με τις σκιές…

Ορίσανε ας πούμε από τη διοίκηση της ΕΠΟ ως πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής που πήρε πάνω της την απόφαση για την εξόντωση του Ηροδότου -αφήνοντας στην πάντα και τα μέτρα της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης και τα πραγματικά γεγονότα- τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ξέρει από παράξενες ποινές;

>>>Δείτε παρακάτω το βίντεο που καταγράφει ένα και μόνο μέρος των άγριων επεισοδίων που έγιναν στη Νέα Αρτάκη, περιοχή του κ. Παπακωνσταντίνου, μόλις στις 4/6/2014.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ «Στην αναμέτρηση του Οπούντιου Μαρτίνου με τη Νέα Αρτάκη (1-0), η πρώτη εξασφάλισε την άνοδό στη Γ' Εθνική, όμως, το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών.  

Κατά τη λήξη του αγώνα, το 1-0 με το οποίο ο Οπούντιος Μαρτίνου επικράτησε στις καθυστερήσεις της Νέας Αρτάκης, στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια, με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες και οπαδοί να καταλήξουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα επεισόδια ξέσπασαν 2 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο προπονητής των νικητών έδινε συνέντευξη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης ομάδας Μιχάλη Μπάτσο, η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια».

Η εικόνα του άγριου ξύλου άκρως δυσφημιστική για το ποδόσφαιρο έπαιξε και σε πολλά κανάλια του εξωτερικούς. Αλλά στην ΕΠΟ του κ. Παπακωνσταντίνου, προέδρου και κριτή του Ηροδότου στην «τριμελή», την έκαναν γαργάρα! Και να σκεφτεί κανείς ότι τα καταδίκασε και η ΕΠΣ Εύβοιας με σκληρή γλώσσα, μάλιστα.

Ξέρετε ποια ποινή επιβλήθηκε στην ομάδα του χωριού του κ. αντιπροέδρου της ΕΠΟ που υπέγραψε την εξόντωση του Ηροδότου. Κρατηθείτε!!!

Μόλις πρόστιμο 800 ευρώ και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα...

Άει στο καλό!

(Φωτογραφίες από το Starsports.gr)

Δείτε στο βίντεο ποιον έβαλαν πρόεδρο της τριμελούς να εξοντώσει τον Ηρόδοτο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News