default-image

Παρουσίασε χορηγό και εμφανίσεις ο Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Παρουσίασε χορηγό και εμφανίσεις ο Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η οικογένεια του Γιούχτα αλλά και τοπικοί και αθλητικοί φορείς έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του συλλόγου και του βασικού χορηγού, της εταιρείας «Proactive Α.Ε. - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων», η οποία έγινε στο εστιατόριο «Pastarela» στο Talos Plaza, ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του Γιούχτα, Μιχάλη Μυλωνάκη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και σύσσωμη η διοίκηση ήταν εκεί. Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με το μέλος της ΕΠΣΗ Μανόλη Ζερβάκη. Επιπλέον έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Αρχανών Μανόλης Κοκοσάλης και άλλα στελέχη του Δήμου, όπως ήταν εκεί και ο υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκη.

Ο πρόεδρος του Γιούχτα Κώστας Μπουνάκης έκανε το καλωσόρισμα σε όσους παρευρέθηκαν και έπειτα πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος της «Proactive Α.Ε.» Νίκος Μπουνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εταιρεία που εκπροσωπεί και ότι θα στηρίξει το Γιούχτα, τονίζοντας ότι ως γέννημα-θρέμμα των Αρχανών θέλει να βλέπει ψηλά την ομάδα του τόπου του. Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Τζώρτζογλου θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Γιούχτα για την πρόσκληση, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο χορηγό της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News