Περιφερειακό

Παρουσίασε χορηγό και εμφανίσεις ο Γιούχτας

Όλη η οικογένεια του Γιούχτα αλλά και τοπικοί και αθλητικοί φορείς έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του συλλόγου και του βασικού χορηγού, της εταιρείας «Proactive Α.Ε. - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων», η οποία έγινε στο εστιατόριο «Pastarela» στο Talos Plaza, ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του Γιούχτα, Μιχάλη Μυλωνάκη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και σύσσωμη η διοίκηση ήταν εκεί. Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με το μέλος της ΕΠΣΗ Μανόλη Ζερβάκη. Επιπλέον έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Αρχανών Μανόλης Κοκοσάλης και άλλα στελέχη του Δήμου, όπως ήταν εκεί και ο υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκη.

Ο πρόεδρος του Γιούχτα Κώστας Μπουνάκης έκανε το καλωσόρισμα σε όσους παρευρέθηκαν και έπειτα πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος της «Proactive Α.Ε.» Νίκος Μπουνάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εταιρεία που εκπροσωπεί και ότι θα στηρίξει το Γιούχτα, τονίζοντας ότι ως γέννημα-θρέμμα των Αρχανών θέλει να βλέπει ψηλά την ομάδα του τόπου του. Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Τζώρτζογλου θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Γιούχτα για την πρόσκληση, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο χορηγό της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια