Πλήρης και με 20 παίκτες στο Ηράκλειο ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Πλήρης και με 20 παίκτες στο Ηράκλειο ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κανένα παιχνίδι στο παρελθόν δεν είχε την αξία του αυριανού» λένε στην χανιώτικη ομάδα

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε σήμερα στο Μάλεμε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Ο Γιάννης Τάτσης πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Μανόλης Ρουσάκης βρίσκεται στην διάθεσή του.

Η ανακοίνωση της χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στο παρελθόν έχουμε δώσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Κανένα όμως δεν είχε την αξία του αγώνα που έχουμε αύριο μπροστά μας. Ο Πλατανιάς απέχει ενενήντα λεπτά από έναν στόχο, που ούτε είχε περάσει καν από το μυαλό μας, όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια.

Πλέον έχουμε φτάσει στην πηγή. Το αν θα πιούμε νερό θα το γνωρίζουμε αύριο το βράδυ. Βέβαια, ό,τι ίσχυε για το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια, ισχύει και για το αυριανό (22/5/19, 19:00) στο Ηράκλειο, καθώς η πορεία μας μέχρι εδώ ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μάλεμε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση.  Το πρόγραμμα ακολούθησαν σε μικρότερη ένταση για προληπτικούς λόγους και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, οι οποίοι όμως είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκοτ, Πενταράκης, Ποζατζίδης, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Κόρτσταμ, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Νίλι, Παπανικολάου, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Ποζατζίδης, Λουκίνας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News