Και επισήμως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στο Πλατανιάς- ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Και επισήμως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στο Πλατανιάς- ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπουργείο ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ του Ηρακλείου...

Επίσημη ενημέρωση που αφορά στην ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών του ΟΦΗ, οργανωμένα ή μεμονωμένα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Περβόλια έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ του Ηρακλείου από το Υπουργείο Αθλητισμού. Μέσω αυτής γίνεται γνωστή η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων…

Αναλυτικά το έγγραφο του Υπουργείου:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων τηςφιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, εν όψει τουποδοσφαιρικού αγώνα για τα μπαράζ ανόδου / παραμονής στην SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 –2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ – Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19-05-2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016,με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News