Πλατανιάς

Και επισήμως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στο Πλατανιάς- ΟΦΗ

Το υπουργείο ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ του Ηρακλείου...

Επίσημη ενημέρωση που αφορά στην ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών του ΟΦΗ, οργανωμένα ή μεμονωμένα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Περβόλια έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ του Ηρακλείου από το Υπουργείο Αθλητισμού. Μέσω αυτής γίνεται γνωστή η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων…

Αναλυτικά το έγγραφο του Υπουργείου:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε:
Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων τηςφιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, εν όψει τουποδοσφαιρικού αγώνα για τα μπαράζ ανόδου / παραμονής στην SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 –2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑ – Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19-05-2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016,με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια