default-image

Χριστόπουλος: Τίποτα δεν πήγε καλά

Ποδόσφαιρο
Χριστόπουλος: Τίποτα δεν πήγε καλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε, ένα σε κάθε ημίχρονο, και διέλυσαν το πλάνο της ομάδας του Πλατανιά στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του σε ένα ματς το οποίο το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι απ' αυτό.

"Η στρατηγική που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι ήταν να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω μέχρι το 55 λεπτό και στο τελευταίο ημίωρο να ψάξουμε ένα γκολ.

Δεν μας πήγε όπως το θέλαμε και στην πρώτη φάση του Παναθηναϊκού και στα δυο ημίχρονα δεχθήκαμε δυο φθηνά και εύκολα γκολ. Η αμυντική γραμμή και οι παίκτες μας που παίζουν στην άμυνα είναι η δύναμη μας και δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε όταν έγινε το 1-0 και ακόμα πιο δύσκολο μετά το 2-0. Εκεί κάναμε και κάποιες αλλαγές στην λογική του ροτέισον καθώς έχουμε δυο δύσκολα ματς αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ παρά το γεγονός ότι είχαμε σημαντικές φάσεις μετά τα γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν μας πήγε καλά και συνεχίζουμε για τα επόμενα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News