Ανακοίνωσε Σουρδή, Πάνκα και Μαργκόνο ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε Σουρδή, Πάνκα και Μαργκόνο ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε και τον Ματσαδέ για τη δεύτερη ομάδα

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κωνσταντίνου Νταμπίζα για τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού οι πράσινοι προχώρησαν στην ανακοίνωση τεσσάρων ακόμη νεαρών ποδοσφαριστών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σουρδή για τον οποίο σας είχε ενημερώσει από την Κυριακή το SPORT24 τους Ντέιβιντ Πάνκα και Σάϊρους Μαργκόνο τους οποίους δοκίμασε το "τριφύλλι" και έπεισαν για την αξία τους αλλά του Γιώργου Ματσαδέ.

Και οι τέσσερις έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Σουρδής: "Με πίστεψαν στο παρελθόν, με πιστεύουν και τώρα"

"H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σουρδή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σουρδής είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 2001 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στο Φοίβο Βάρης και στα 12 του εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2017 μεταπήδησε στην αγγλική Γουότφορντ, η οποία ένα χρόνο αργότερα τον παραχώρησε στην Ουντινέζε. Από εκεί δόθηκε δανεικός σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, τις Μουζάν και Ρίμινι.

"Επέλεξα τον Παναθηναϊκό παρότι είχα σχεδόν συμφωνήσει με άλλη ομάδα, γιατί στην καρδιά δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο! Ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωπόι του με πίστεψαν στο παρελθόν, με πιστεύουν και τώρα. Τα τρία χρόνια συμβολαίου είναι αρκετός χρόνος για να δείξω τις ικανότητές μου. Εξαρτάται από εμένα εάν και πότε θα ανέβω στην πρώτη ομάδα".

Από την Ολλανδία στην Ελλάδα ο Πάνκα

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντέιβιντ Πάνκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας. Ο Ολλανδός μέσος εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Πάνκα είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1999 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Φίτεσε, συνέχισε στις ακαδημίες της Ρόντα, της Καμπούρ και της Βάαλβαϊκ προτού μετακομίσει στην Πολωνία για τη Μιέτζ Λέγκνιτσα. Έμεινε έξι μήνες και τον Ιανουάριο του 2021 πήγε στις Η.Π.Α. αγωνιζόμενος στην Κάνσας Σίτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ γιατί όλοι στην Ολλανδία γνωρίζουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ".

Ταλέντο από την Αμερική

"H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σάιρους Μαργκόνο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Ο Αμερικανός τερματοφύλακας εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μαργκόνο είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Μετροπόλιταν Όουβαλ, εντάχθηκε για ένα διάστημα στο φυτώριο της Ίντερ στις Η.Π.Α., προτού μπει στην ακαδημία του Ντένβερ. Τελευταίος σταθμός η ομάδα του Κεντάκι.

«Ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο και είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε από την ομάδα και τον προπονητή. Θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω".

Ματσαδές: "Σημαντική στιγμή για μένα"

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ματσαδέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Έλληνας επιθετικός εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ματσαδές είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1999 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στον Κένταυρο Βριλησσίων, συνέχισε στον Πανιώνιο, στην Παλλήνη, στη Θύελλα Ραφήνας και τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός.

«Η ένταξή μου στον Παναθηναϊκό είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί, κάτι που φανταζόμουν από τότε που πήγαινα με τον πατέρα μου στην εξέδρα για να παρακολουθήσω τους αγώνες της ομάδας. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο σημαντική στιγμή είναι αυτή για εμένα», υπογράμμισε ο Ματσαδές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News