Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Λισάντρο Σεμέντο

Ποδόσφαιρο
Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Λισάντρο Σεμέντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην εξτρέμ του ΟΦΗ προτάθηκε στους «πράσινους» και εξετάζεται σοβαρά

Ο Παναθηναϊκός θέλει αυτό το καλοκαίρι να κάνει την υπέρβαση για να ενισχυθεί σημαντικά στην θέση του αμυντικού μέσου και του εξτρέμ και μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του Λισάντρο Σεμέντο!

Του 25χρονου εξτρέμ που ανήκει στην Φορτούνα Σιτάρντ και έκανε... θραύση στην Σούπερ Λιγκ την σεζόν 2019-2020 με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Σεμέντο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Eredivisie, με 9 γκολ και 5 ασίστ, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, την ώρα που η Φορτούνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα μετά την αποχώρηση του Ατζούν Ιλιτζαλί. Για αυτό τον λόγο, εξάλλου, δεν προχώρησε και η μεταγραφή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον ολλανδικό σύλλογο.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο εξτρέμ, ο οποίος διαθέτει άριστη επαφή με αντίπαλα δίχτυα και τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων» σε αυτό το επίπεδο. Η περίπτωσή του, φυσικά και δεν είναι εύκολη αλλά δεδομένα έχει προταθεί και αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Πηγή www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News