Ανακοίνωσε και τον Νιάς ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε και τον Νιάς ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πράσινοι έκαναν γνωστή την απόκτηση του 21χρονου Σενεγαλέζου μέσου με δανεισμό από τη Λίλ…

Μετά την απόκτηση του Γενί Ενγκμπακοτό, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και εκείνη του Σεΐκ Νιάς από τη Λιλ. Το όνομα του 21χρονου Σενεγαλέζου είχε αποκαλύψει το πρωί της Δευτέρας (1/2) η Equipe.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης παραχωρείται για να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς είχε μόλις μια εμφάνιση με την ομάδα του στο Europa League τη φετινή σεζόν.

Ο Νιάς πήγε στις ακαδημίες τη Λιλ σε ηλικία 16 ετών ενώ έχει κάνει το ντεμπούτο του με πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Σεντ Ετιέν και η φετινή του συμμετοχή ήταν κόντρα στη Σέλτικ του Μπάρκα για το Europa League.

Είναι ο παίκτης που αναζητούσε ο Πιέρ Ντρεοσί, καθώς μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και ως εξάρι και να καλύψει το κενό και στις δύο θέσεις.

Οι πράσινοι τον απέκτησαν δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς, καλύπτοντας το μισό συμβόλαιο (το άλλο μισό το καλύπτει η Λιλ). Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του κι αναμένεται την Τρίτη (2/2) στην Ελλάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς.

Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News