Παναθηναϊκός

Αβέβαιο το μέλλον τoυ Δώνη στον Παναθηναϊκό

Δεν έχει γίνει ακόμη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο…

 Η παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Ο Έλληνας τεχνικός είναι στον "αέρα", αφού η συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν έχει πραγματοποιηθεί -μέχρι στιγμής- εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Συγκεκριμένα, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες, ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, βλέποντας κι ο ίδιος πως υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του, αναφέρει σε πολλές ομιλίες του προς τους παίκτες, ότι δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν να μην τους βρει μαζί.

 

Ωστόσο, για να αποχωρήσει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει είτε να απολυθεί είτε να παραιτηθεί, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το δεύτερο φαντάζει δύσκολο, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση ο 49χρονος τεχνικός θα χάσει την αποζημίωση. Άλλωστε, θέληση του ίδιου είναι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να ολοκληρώσει το τριετές πλάνο που είχε καταστρώσει σε συνεργασία με τον Αλαφούζο.

 

Όμως, από την στιγμή που φαίνεται ότι υπάρχουν διαφωνίες τόσο με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού όσο και με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Το βέβαιο είναι πως ο Δώνης θα ολοκληρώσει τη σεζόν στους "πράσινους" και εν συνεχεία θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του.

 

Πηγή:  sport24.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια