Συνάντηση των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου με την UEFA

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου με την UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Τετάρτη προγραμματίζεται η συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με την αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας…

Η συνάντηση των τεσσάρων ισχυρών ανδρών των ΠΑΕ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού δρομολογείται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA προτίθενται να αφήσουν αρχικά μόνους τους 4 ισχυρούς άνδρες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (το πιθανότερο είναι ότι θα παραστεί και ο μεταφραστής του Ιβάν Σαββίδη), προκειμένου να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς και να καταγράψουν τις διαφωνίες τους.

Εν συνεχεία, θα συμμετάσχουν στη συνάντηση και δύο εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών. Ο ένας εξ αυτών εκτιμάται ότι θα είναι ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ για το δεύτερο πρόσωπο δεν υπάρχει για την ώρα συγκεκριμένη πληροφορία.

Το παραπάνω σενάριο είναι το επικρατέστερο σήμερα,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr, στο ενδεχόμενο ωστόσο που υπάρξουν σοβαρές ενστάσεις, δεν αποκλείεται το εν λόγω πλαίσιο να αναπροσαρμοστεί. Επίσης, το παρών ενδέχεται να δώσει κι ο υφυπουργούς Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News