Δώνης: Θα παίξουμε για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Δώνης: Θα παίξουμε για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε μετα το ντερμπι με την ΑΕΚ για το επόμενο (με τον Ολυμπιακό) τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει για τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Πειραιά...

Αναλυτικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε... 

Για το πρόβλημα στην επίθεση:

«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι άλλο να δημιουργείς ευκαιρίες και να τις χάνεις και άλλο όταν ένα παιχνίδι όπως το σημερινό που πρέπει να παίξουμε οργανωμένη άμυνα. Είναι συνδυασμός δύο πραγμάτων. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βελτιωθούμε στο δημιουργικό κομμάτι».

Για το ότι ήταν η πρώτη φορά χωρίς παίκτη από τις Ακαδημίες:

«Ήταν συνδυασμός δύο πραγμάτων. Και απουσιών και τακτικής. Στο 5-3-2 δεν βολεύει ο Χατζηγιοβάνης. Από την άλλη ο Μπουζούκης ήταν τιμωρημένος και ο Μαυρομμάτης τραυματίας. Η ψυχολογίας μας δεν ήταν η καλύτερη και αυτό μας βαραίνει όλους. Ήθελα παιδιά πιο έμπειρα με περισσότερες παραστάσεις».

Για το αν το αποτέλεσμα θα βοηθήσει στην πεντάδα:

«Λόγω των αποτελεσμάτων οι συνθήκες διαφοροποιούνται. Διαφορετικά ήταν τα πράγματα το καλοκαίρι, στην Τρίπολη, τον Φλεβάρη. Φαινόταν εφικτός ο στόχος της πεντάδας. Αν με ρωτούσε κάποιος τον Γενάρη θα έλεγα πάμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Είτε γιατί εγώ δεν κατάφερα να διατηρήσω την ομάδα στο ίδιο επίπεδο, είτε γιατί βαρύναμε, σε κάποια ματς δεν είχαμε καλή απόδοση και καλά αποτελέσματα. Κανείς δεν μπορεί να μας απορρίψει. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται και από τα αποτελέσματα του Άρη. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν αυτή όπως μας αξίζει».

Για το αν ήταν επιφυλακτική η ομάδα στο δεύτερο μέρος:

«Ενδεχομένως να ήταν αλλά είναι και θέμα του μυαλού. Όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ με ποιότητα αυτό που έχεις πρώτα στο μυαλό σου είναι πως θα μειώσεις τα προβλήματα στην αμυντική σου συμπεριφορά. Στην άμυνα τα πήγαμε καλά, στη δημιουργία όχι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:

«Όχι. Όσο κυλούσαν τα πράγματα σήμερα εμείς πηγαίναμε να βρούμε τις στιγμές μας. Άπαξ και δεν είχαμε μεγάλους κινδύνους ψάχνεις τις ευκαιρίες να πάρεις το ματς. Δεν μιλάμε για δικαιοσύνη, μιλάμε για πλάνο στο ποδόσφαιρο. Έστω στη στιγμή του Κουρμπέλη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς».

Για τον Οικονόμου:

«Όλη την εβδομάδα στη δουλειά που κάναμε με βασάνιζε αν η ΑΕΚ θα είναι με τετράδα ή με τριάδα. Εμείς 5-3-2 δεν παίζουμε πολλές φορές. Έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα στη διάταξη της ΑΕΚ. Από την μία πλευρά ο Γκάλο πρακτικά ήταν μόνος του. Στην άλλη πλευρά με τον Μπακάκη δίναμε περισσότερο χώρο με τον Κάτσε στον Μπακασέτα και τον Κουλιμπαλί για βοήθειες».

Για τις σκέψεις του για τα επόμενα ματς:

«Θα παίξουμε επιθετικά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News