Αποφασίζουν για την ένσταση στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Αποφασίζουν για την ένσταση στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διίστανται οι απόψεις στο «τριφύλλι» για την τελική απόφαση

Όλα είναι ανοιχτά στον Παναθηναϊκό για το αν θα γίνει ή όχι τελικά ένσταση για το παιχνίδι με τη Λαμία, λόγω της παράτυπης απαγόρευσης από τον διαιτητή Παπαπέτρου και στις δύο ομάδες ώστε να κάνουν τέταρτη αλλαγή στην παράταση.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού οι γνώμες διίστανται, καθώς υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν πως από τη στιγμή που υπήρξε παράβαση κανονισμών και πάγια θέση του κλαμπ είναι η εφαρμογή της νομιμότητας, θα πρέπει να διεκδικηθεί η επανάληψη του αγώνα. Κάποιοι, μάλιστα, επισημαίνουν πως δεν θα πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για να έναν προημιτελικό με τον Ολυμπιακό (που χθες κληρώθηκε στους «8» με τη Λαμία), για πολλούς και διάφορους λόγους. Υπάρχουν όμως και όσοι τονίζουν πως από τη στιγμή που η παράλειψη του διαιτητή έπληξε ομοίως και τις δύο ομάδες και δεν ευνόησε τη Λαμία, δεν είναι ηθικό να διεκδικήσουν την επανάληψη της αναμέτρησης.

Προτού ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ θα «ξεψαχνίσει» την υπόθεση για να διαπιστώσει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια ότι σε περίπτωση κατάθεσης ένστασης αυτή θα γίνει δεκτή και ότι δεν θα αποφέρει απλώς μια ηθική δικαίωση, αλλά την επανάληψη του αγώνα.

Η τελική απόφαση για την κατάθεση ή όχι της ένστασης θα ληφθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μετά από συζήτηση που θα έχουν ο Γιάννης Αλαφούζος, που βρίσκεται στο εξωτερικό, με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού ζυγίσουν όλα τα δεδομένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News