Παναθηναϊκός

Τα τυπικά για την διάδοχη κατάσταση μένουν στον ΠΑΟ

Σε αναζήτηση νέου προέδρου είναι ο Ταϊλανδός...

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην αλλαγή της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι οι Αλαφούζος και Πιεμπογκσαντ, καθώς χθες λύθηκαν και τα τελευταία ζητήματα και ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί το γεγονός και έτσι αναμένεται άμεσα να εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν το οποίο θα ενημερώνει για την επίτευξη της συμφωνίας και θα δίνει κάποιες από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

O Ταϊλανδός επιχειρηματίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το spor-fm.gr επικεντρώνεται πλέον στην εύρεση του προσώπου που θα πάρει τη θέση του προέδρου, θέση στην οποία θέλει έναν γνώστη του αντικειμένου με επιρροή στα παναθηναϊκά δρώμενα.

Θεωρείται δεδομένο ότι κομβικός θα είναι ο ρόλος του Άβραμ Γκραντ, ο οποίος θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση της ομάδας και θα έχει άμεση συνεργασία με την ομάδα και τους Νταμπίζα-Δώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εξελίξεις θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες καθώ ο Παιρότζ θέλει η ομάδα και ο κόσμος να επικεντρωθούν στην ουσία και όχι στη κουβέντα για το ιδιοκτησιακό, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Σχόλια