Παναθηναϊκός

Ο ερασιτέχνης δίνει τη Λεωφόρο για το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να βρισκόταν σε αναζήτηση έδρας για το φιλικό με τον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Αυγούστου, λόγω της μη διαθεσιμότητας του ΟΑΚΑ, με τον Ερασιτέχνη να της παραχωρεί τη Λεωφόρο.
Παρά τις κόντρες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του αναφέρει πως δίνει στην ΠΑΕ την Λεωφόρο για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει: «Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια