Πήρε Χατζηθεοδωρίδη ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Πήρε Χατζηθεοδωρίδη ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό με την ανακοίνωση συνεργασίας τριών χρόνων.

Ο νεαρός μπακ προπονείται από το Σάββατο υπό τις οδηγίες του Δώνη ενώ έπαιξε και στο φιλικό με την Αντβέρπ και η ανακοίνωση ήταν η επισημοποίηση για την μετακίνηση σου.

Μάλιστα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή στο Τίλμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Χατζηθεοδωριδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια. Ο Χατζηθεοδωριδης, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκε στην αγγλική Μπρέτφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος".

Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε την πρώτη δήλωση του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν.

Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιγνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News