Με Κουλιμπαλί η «πρώτη» του Παναθηναϊκού  

Αθλητισμός
Με Κουλιμπαλί η «πρώτη» του Παναθηναϊκού  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, από την οποία ξεχώρισε η παρουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ θα παραμείνει στο τριφύλλι καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει μία πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις του. Επίσης οι αλλαγές στα διοικητικά των «πρασίνων» δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας που δε μένει απαρατήρητος από τον Κουλιμπαλί.

Το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορωπί είναι σίγουρα θετικό για τον Παναθηναϊκό.

Κεντρικό πρόσωπο της προπόνησης αποτέλεσε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με αυτούς τους παίκτες. Ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν, έδωσαν τα πάντα για την ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε με τη διοίκηση να επαναφέρουμε την κανονικότητα και τη σταθερότητα στην ομάδα. Άλλο να χαίρεσαι για κάποια πράγματα συναισθηματικά κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω τις δυσκολίες της πρώτης χρονιάς, τους περιορισμούς και χρειάζεται να χτίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε την περασμένη περίοδο. Όταν υπάρχει σκληρή δουλειά και πειθαρχία μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Είναι λάθος να πούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να αξιολογήσω καλύτερα όλα τα παιδιά, να δούμε ποιοι μπορούν να είναι στην ομάδα και μετά την προετοιμασία θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τους στόχους μας».

Τέλος αναφερόμενος στις περιπτώσεις των Λουντ και Κουλιμπαλί είπε: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τους παίκτες του ρόστερ. Ο Λουντ είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει, η περίπτωσή του θα εξαρτηθεί από το διοικητικό. Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή πρόταση να τον κρατήσουμε. Ο Κουλιμπαλί είναι στην προπόνηση, είναι καλό σημάδι αυτό. Οι περιορισμοί δημιουργούν κάποια δεδομένα και πρέπει να κινηθούμε πάνω σε αυτά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News