default-image

Πρόταση 250.000 ευρώ στον Δώνη και τους συνεργάτες του από τον ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Πρόταση 250.000 ευρώ στον Δώνη και τους συνεργάτες του από τον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και με τα υπάρχοντα δεδομένα ο 49χρονος προπονητής θα ξαναφορέσει τη φόρμα του Παναθηναϊκού μετά από 22 χρόνια, όταν ως παίκτης είχε πραγματοποιήσει μια καταπληκτική σεζόν και είχε πάρει μεταγραφή στη Νιουκαστλ.

Σύμφωνα με την Livesport, όπως μεταφέρει το sport-fm.gr , η πρόταση των πράσινων στον Δώνη και στο επιτελείο του αγγίζει τις 250.000 ευρώ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε αυτή την απόφαση ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν βάζει ως προτεραιότητα τα χρήματα. Αν έκανε αυτό άλλωστε, δεν θα είχε αρνηθεί την προ ημερών πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Δώνης δεν έχει κρύψει το δέσιμο του με την ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που οι γιοι του ανδρώθηκαν τους πράσινους. Επίσης, ο έμπειρος κοουτς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επικείμενη συνεργασία τους.

Ο μοναδικός λόγος για να χαλάσει η επικείμενη συμφωνία είναι μια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News