Παναθηναϊκός

Νέα αποχή από τις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Ομόφωνα αποφάσισαν για νέα αποχή από τις προπονήσεις της Δευτέρας και την Τετάρτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού δεν πείσθηκαν από τις υποσχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωσταντίνου.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφιλιού» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από όσα τους είπε στη σημερινή συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, ο Βασίλης Κωσταντίνου και έτσι αποφάσισαν ομαδικά να μην μετέχουν στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τετάρτης(έχει προγραμματιστεί ρεπό την Τρίτη), μέχρι να τηρηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ υποστηρίζει τα εξής:

«Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη».

Σχόλια