default-image

Επιμένει για την PanAsia ο Αλαφούζος

Ποδόσφαιρο
Επιμένει για την PanAsia ο Αλαφούζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις επιφυλάξεις της PanAsia για το αν μπορεί να τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί για την εμπλοκή στον Παναθηναϊκό απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Αλαφούζος, δηλώνοντας ότι αποδέχεται πλήρως την πρόταση της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις που του αναλογούν και έχουν συμφωνηθεί.

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης ο Γιάννης Αλαφούζος υποστηρίζει πως η Pan Asia πρέπει να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από το γραφείο του κ Ιωάννη Αλαφούζου γίνονται γνωστά τα εξής: Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη. Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον τύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στη λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού. Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

  1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.
  1. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.
  1. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.
  1. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού".
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News