default-image

Οριστικά -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Ποδόσφαιρο
Οριστικά -3 στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστική αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό λόγω των χρεών προς το Γεςν Βέβερ, με το «τριφύλλι» πλέον να χάνει σημαντικό έδαφος στη προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στη 5η θέση της Super League.

Η συμφωνία μεταξύ της πλευράς του Γερμανού και του Παναθηναϊκού δεν ήρθε ποτέ και έτσι παρά το γεγονός ότι καταβλήθηκαν 50.000 ευρώ, επιβάλλεται κανονικά το -3 ως φυσικό επακόλουθο για τους λανθασμένους χειρισμούς της διοίκησης όσον αφορά στο συνολικό ποσό των 454.000 ευρώ.

Πλέον οι "πράσινοι" έχουν διορία πέντε μέρες μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο(22/04) για να αποπληρώσουν το ποσό ειδάλλως θα αφαιρεθούν ακόμα τρεις βαθμοί. Σε περίπτωση που η αποπληρωμή γίνει μετά το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν μονάχα τρείς βαθμοί και όχι έξι ενώ σε περίπτωση που δεν συμβεί ούτε αυτό η διαδικασία θα επαναληφθεί στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Αν όμως φτάσουν τα πράγματα ως εκεί τότε αυτό θα σημάνει αυτόματα τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στη Football League  αφού θα πρόκειται για Τρίτη αφαίρεση βαθμών.

Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 10η θέση με 32 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό, στο -7 από την πεντάδα και την Ξάνθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News