Έδωσε 50.000 ευρώ στον Βέμερ και προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Έδωσε 50.000 ευρώ στον Βέμερ και προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστω και ληξιπρόθεσμα, ο Παναθηναϊκός κατέβαλε το ποσό των 50.000 ευρώ στον Βέμερ ενώ οι «πράσινοι» προσέφυγαν και στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει την τακτική του Παναθηναϊκού προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, αφού ο οι «πράσινοι» δεν έχουν σκοπό την αποπληρωμή όλου του ποσού της οφειλής προς τον Βέμερ, μονάχα τις ληξιπρόθεσμες δόσεις.

Με βάση αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει απευθυνθεί στην ΕΠΟ από την οποία αποζητούνται διευκρινήσεις όσον αφορά στον χρηματικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Βέμερ, υποστηρίζοντας ότι παρά τα όσα ζητάει ο ποδοσφαιριστής, μπορούν να γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών, χωρίς να πρέπει να δώσουν όλο το ποσό.

Έτσι, το «τριφύλλι» προσέφυγε σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να διορθώσει την απόφαση αφού όπως τονίζουν  η αφαίρεση βαθμών θα αναιρεθεί αν δοθούν οι δόσεις που έχουν λήξει.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι «πράσινοι» γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών και θα συνεχίσουν απλώς δίδοντας μία μηνιαία δόση των 50.000 ευρώ προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News