Δεν το βάζει κάτω ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Δεν το βάζει κάτω ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε ο «ταλαιπωρημένος» Παναθηναϊκός επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» των χιλίων προβλημάτων να συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι τη φετινή σεζόν. Αποβολή για τον Μυστικίδη στο 81’ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 64’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκου γρήγορα ρυθμό και αμφότερες να προσπαθούν να απειλήσουν. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τον Ατρόμητο, με τον Μπρούνο να βρίσκεται απέναντι από τον Βλαχοδήμο και τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει σωτήρια.

Η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού, ήρθε με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στην αναμέτρηση. Ο Μουνιέ έκανε την προβολή, η μπάλα από κόντρα κατέληξε στο Βραζιλιάνο, με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αλλά ο Δώνης δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και ολομόναχος δεν κατάφερε να πιάσει τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ουάρντα να προσπαθεί να νικήσει τον Βλαχοδήμο από τη κλειστή γωνία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στη πρώτη καλή στιγμή τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» είδαν τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς. Στο 58’ ο Κουρμπέλης κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνιέ, ο οποίος με ψυχραιμία νίκησε τον Γιαννιώτη.

Ο Ντάουντα που είχε περάσει ως αλλαγή στο 78’ λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στην ομάδα του Ουζουνίδη αλλά και πάλι ο Βλαχοδήμος δήλωσε παρών και απομάκρυνε την κεφαλιά του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου.

Στο 81’ ο Μυστακίδης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή από το 64’, απέβαλε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού για θέατρο, με το ριπλέι της φάσης να δικαιώνει απόλυτα τον διαιτητή. Μέχρι τέλους και παρά την πίεση του Ατρομήτου, ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε επιτυχημένα το γκολ του Μουνιέ και κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο Ατρόμητος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κάτσε (75' Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Δώνης, Λουτσιάνο (64' Μυστακίδης)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μπουσούλαζιτς (80' Κωστόπουλος), Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα), Ντιγκινί, Μάντσον, Βασιλακάκης (62' Ούμπιδες), Σάκιτς, Γιαννούλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News